Pansion Tina, Šilo, otok Krk
Hrvatski
English
Deutsch
Italiano

 

 

Pansion Tina prati zahtjeve svojih klijenata, pa tako od ove godine gostima pružamo još jednu dodatnu uslugu kako bi podignuli kvalitetu usluge.

Svim gostima na raspolaganju je grijani bazen na otvorenom. Grijani bazen osigurat će zabavu i u ponešto hladnijim mjesecima! Okućnica je u potpunosti ograđena ogradom i gostima osigurava privatnost. Pored bazena nalazi se vanjski roštilj, a sa stražnje strane kuće dječje igralište i stol za stolni tenis.

Doborodošli na stranice Pansiona "Tina"
 
Mini aktivni odmor u apartmanima Pansiona "Tina"
     
Klima uređaj
TV
Sat-TV
Roštilj
Parking
Polupansion - Doručak
Polupansion - Večera
Wlan Internet
Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen

Obiteljski pansion Tina smješten je u mirnom djelu primorskoga mjesta Šila. Okružen šumom a udaljen svega 600 metara od mora i centra Šila, gostima će pružiti nezaboravan obiteljski odmor. Pansion Tina pruža toplu obiteljsku atmosferu koju njeguje već dugi niz godina. Domaćini će svojom pristupačnošću zadovoljiti sve potrebe svojih gostiju i stajati im na raspolaganju u svakom trenutku kako bi Vaš boravak bio što ugodniji.

Konoba u sklopu pansiona Tine uređena je u primorskom stilu i pruža ugodni ambijent a nudi povrće uzgojeno u vlastitom vrtu te također svježu ribu iz vlastitih mreža. Gosti mogu probati domaća lokalna jela našega kraja uz namirnice izvrsne kvalitete. Kako u naše smještajne kapacitete stane do 30 osoba, pružamo smještaj i polupansion za grupe planinara, biciklista, ronioca i sl.

Smještajne jedinice raspoređene kao apartmani za 2 do 6 osoba su novouređene i opremljene po najboljim standardima (TV/SAT, klima uređaj, stroj za pranje suđa, aparat za kavu, Wi-Fi i sl.) S balkona se pruža pogled na more i noću osvijetljenu Crikvenicu.
Osim sportskih sadržaja koje nudi mjesto Šilo (teren za odbojku na pijesku, teniski tereni, teren za nogomet i košarku), u sklopu pansiona Tina je i stol za stolni tenis te dječji park s ljuljačkama, klackalicama i pješčanikom a nudimo i dvije izvrne bicikle kojima možete iz Šila uz more doći sve do mjesta Klimna. Osoblje pansiona Tine pomoći će Vam u planiranju razgledavanja znamenitosti otoka Krka i okolice, a pružamo  mogućnost ribarenja s domaćinima kako biste doživjeli čari života otoka Krka te nudimo i izlete gliserom do uvala koje se nalaze u blizini ili do okolnih primorskih mjesta (Crikvenica, Čižići, Klimno, Vrbnik, most otoka Krka…).

Pansion Tina idealan je izbor za Vaš godišnji odmor volite li se opustiti i sunčati na netaknutim plažama i uživati u izrazito čistom moru, navečer šetati primorskim mjestom i uživati u zabavno-kulturnom programu mjesta Šila; želite li upoznati način na koji se lovi riba i dizati mreže uz buđenje sunca ili pak posjetiti naš vrt u kojem uzgajamo povrće po eko standardima i bez uporabe pesticida; također i želite li uživati u sportskim sadržajima, a biti smješteni u izvrsnim apartmanima, stojimo Vam na raspolaganju tijekom cijele godine kako bi Vam Vaš godišnji odmor ostao u najboljem sjećanju i kako biste se poželjeli vratiti u naš pansion.

 
Ribarenje
na otoku Krku - 2015.

  Rekreativno planinarenje po otoku Krku - 2015.
  Ronjenje
na otoku Krku - 2015.
Šilo, otok Krk
   
Šilo je najveće naselje i s najdužom turističkom tradicijom u općini Dobrinj. Slikovito je smješteno u vrlo zaštićenoj uvali-zaljevu Stipanja, prirodno zatvoreno "Puntom Šila", u neposrednoj blizini Crikvenice i njezine rivijere, od koje ga dijeli samo nekoliko milja mora Vinodolskog kanala, a od Krčkog mosta udaljeno je svega 20-ak km.

Najveće turističko bogatstvo Šila jesu njegove brojne lijepe, sunčane i prirodno uščuvane šljunčane plaže (uvalice), te posebice poznata pješčana plaža, sa čistim modrim i uvijek ugodnim za kupanje morem, idealna za malu djecu. Više o Šilu saznajte ovdje!

Šilo
Šilo
Šilo Video
Ribarenje
 
Ribarenje u Šilu
Ribarske priče uistinu mogu biti pretjerane, no doživljaj ribarenja nešto je sasvim drugo, to je iskustvo koje se ne može prepričati već se jedino more doživjeti. Ribarstvo nije samo privredna grana, ono je omiljena zabava i sport, ali ne treba zaboraviti da je to prije svega vještina...

Više o ribarenju saznajte ovdje!


Pansion Tina, Šilo - Apartmani Šilo
Adresa: Kostrij 44, 51515 Šilo, otok Krk, Tel: +385 51 852 303, +385 51 852 311, GSM: +385 99 2852 303
E- Mail: pansiontina@gmail.com

Copyright by Pansion TIna, Design & Hosting by Domino, 2009

Domino Web Design & Hosting..