Pansion Tina, Šilo, otok Krk
Hrvatski
English
Deutsch
Italiano

 

Ribarenje
 
Šilo, otok Krk
     

Ribarske priče uistinu mogu biti pretjerane, no doživljaj ribarenja nešto je sasvim drugo, to je iskustvo koje se ne može prepričati već se jedino more doživjeti. Ribarstvo nije samo privredna grana, ono je omiljena zabava i sport, ali ne treba zaboraviti da je to prije svega vještina.

Ribarenje

U našem programu ribarenja Jadranskim morem oko najvećeg i jednog od najljepših hrvatskih otoka, Krka, upoznat ćete ribarsku vještinu kroz život ljudi koji se njome tradicionalno bave.

Upoznat ćete i različite načine ribolova, ribarske rekvizite i opremu, naučit ćete kako se priprema meka, kako se baca mreža, vrša, parangal. Upoznat ćete floru i faunu Jadranskog mora, osobito vrste riba.

O našoj vještini kao ribara (o vašoj ribarskoj vještini) ovisit će koju ćete ribu uloviti, da li će to biti srdela, papalina, skuša ili za one sretnije i spretnije zubatac, oslić ili kovač. Osobito će uzbudljiv biti noćni lov liganja.U svakom slučaju i za one koji ništa ne ulove pripremit ćemo ukusnu riblju večeru. Za potpuniji doživljaj ribarenja osigurat ćemo Vam i smještaj u manjim ribarskim mjestima kao što su Šilo, Klimno, Soline, ...

I još Vam želimo mirno more i pune mreže.

 

 
Šilo je mlađe ali turistički najrazvijenije naselje u općini Dobrinj smješteno na sjeveroistočnoj obali otoka Krka nasuprot Crikvenici, ujedno i jedan od bližih dodira kontinenta s otokom, što u razmatranju turizma nije malo značajno, te tako u ljetnim mjesecima broji i nekoliko tisuća stanovnika.

Više o Šilu saznajte ovdje!

Šilo
Šilo


Pansion Tina, Šilo - Apartmani Šilo
Adresa: Kostrij 44, 51515 Šilo, otok Krk, Tel: +385 51 852 303, GSM: +385 99 2852 303
E- Mail: pansiontina@gmail.com

Copyright by Pansion TIna, Design & Hosting by Domino, 2009

Domino Web Design & Hosting.